Eerste editie Zwolle Zuid Magazine valt deze week op de deurmat

In heel Zwolle Zuid en omgeving wordt deze week het nieuwe Zwolle Zuid Magazine huis-aan-huis bezorgd. Het is de eerste editie van het magazine, dat samen met de website ZwolleZuidNieuws.nl het nieuwe platform vormt voor nieuws en ontwikkelingen in de wijk.

Via onze website berichten wij over dagelijks actueel nieuws uit Zwolle Zuid. Daarnaast brengen we vanaf december 2020 ieder kwartaal een glossy magazine uit, met vooral de achtergronden van wat onze wijk te bieden heeft.

In deze eerste editie van het Zwolle Zuid Magazine staat het thema samenwerken centraal. Door veel organisaties in Zwolle Zuid wordt dit al volop gedaan. Bijvoorbeeld door de vele scholen in de wijk, waarvan we een mooi profiel gemaakt hebben. Maar ook het sociaal wijkteam, WIJZ welzijn en leerwerkboerderij De Huppe. Ook is er aandacht voor ontwikkelingen in de wijk, zoals de nieuwe busroutes door Zwolle Zuid. Veel leesplezier met deze eerste editie van het Zwolle Zuid Magazine!

We hopen dat iedereen in Zwolle Zuid gezond blijft, geniet van de kleine dingen die het leven mooi maken. En dat als het wel slecht gaat, er mensen blijven opstaan voor elkaar. Zo komen we door deze coronacrisis heen. Zo staan we er als wijk. Namens de redactie van Zwolle Zuid Nieuws: fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar!

Magazine niet ontvangen? Laat het weten!
Het Zwolle Zuid Magazine van december 2020 wordt rond 22 december gratis huis-aan-huis verspreid in Zwolle Zuid en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, dan kunnen we dat oplossen. Let op: als u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus heeft, mogen we helaas bij u niet bezorgen. U kunt het magazine dan online lezen, of een exemplaar afhalen in het het wijkcentrum of de bibliotheek.