Magazine

Via onze website berichten wij over actueel nieuws uit Zwolle Zuid. Daarnaast brengen we vanaf december 2020 ieder kwartaal een glossy magazine uit, dat we gratis huis-aan-huis verspreiden in heel Zwolle Zuid en omgeving. In het Zwolle Zuid Magazine belichten wij vooral de achtergronden van wat onze wijk te bieden heeft.

Magazine niet ontvangen?
Het magazine wordt gratis huis-aan-huis verspreid in Zwolle Zuid en omgeving. Magazine niet ontvangen? Laat het ons dan weten, zodat we het kunnen doorgeven aan de verspreider. Heeft u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus, mogen we helaas niet bij u bezorgen. We leggen in de verspreidingsweek een stapeltje magazines klaar in het wijkcentrum, om gratis af te halen. Het magazine kan ook online gelezen worden.


April 2020 (2e jaargang, nummer 1)

Met trots brengen we de tweede editie van ons magazine. Interessante verhalen over de wijk, zoals wijkbewoner Fieke van ’t Riet over haar stichting De Stad Verbeeldt, een natuursage over de paardenkastanje en verborgen ‘stonehenge’ in de wijk.


December 2020 (1e jaargang, nummer 1)

In de eerste editie van het Zwolle Zuid Magazine besteden we volop aandacht aan onderwijs, met een profiel van de vele (basis)scholen in de wijk. Daarnaast aandacht voor ondernemen, zorg & gezin, wonen en ontwikkelingen, zoals de nieuwe busroutes door Zwolle Zuid.