Magazine

Via onze website berichten wij over actueel nieuws uit Zwolle Zuid. Daarnaast brengen we vanaf december 2020 ieder kwartaal een glossy magazine uit, dat we gratis huis-aan-huis verspreiden in heel Zwolle Zuid en omgeving. In het Zwolle Zuid Magazine belichten wij vooral de achtergronden van wat onze wijk te bieden heeft.

Magazine niet ontvangen?
Het magazine wordt gratis huis-aan-huis verspreid in Zwolle Zuid en omgeving. Magazine niet ontvangen? Laat het ons dan weten, zodat we het kunnen doorgeven aan de verspreider. Heeft u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus, mogen we helaas niet bij u bezorgen. We leggen in de verspreidingsweek een stapeltje magazines klaar in het wijkcentrum, om gratis af te halen. Het magazine kan ook online gelezen worden.


ZwolleZuid Magazine September 2021

September 2021

Alweer de derde editie van ons magazine. Met de Olympische Spelen net achter de rug, brengen we een indrukwekkend verhaal over Tollien Schuurman. Een atlete uit Zwolle Zuid die in de jaren ’30 behoorde tot de snelste vrouwen ter wereld. Een heel ander verhaal is onze serie over natuur in de wijk, deze keer over de bijzondere fruitboomgaard aan de IJsseldijk. Verder in het magazine: verhalen over werken, wonen, onderwijs, een special over onze buren in Hattem en nog veel meer. Veel leesplezier!


April 2021

Met trots brengen we de tweede editie van ons magazine. Interessante verhalen over de wijk, zoals wijkbewoner Fieke van ’t Riet over haar stichting De Stad Verbeeldt, een natuursage over de paardenkastanje en verborgen ‘stonehenge’ in de wijk.


December 2020

In de eerste editie van het Zwolle Zuid Magazine besteden we volop aandacht aan onderwijs, met een profiel van de vele (basis)scholen in de wijk. Daarnaast aandacht voor ondernemen, zorg & gezin, wonen en ontwikkelingen, zoals de nieuwe busroutes door Zwolle Zuid.