Over ZwolleZuidNieuws

ZwolleZuidNieuws is dé nieuwssite van Zwolle Zuid, met dagelijkse updates vol nieuws, actualiteiten, ontwikkelingen, sport, cultuur; alles wat Zwolle Zuid beweegt. ZwolleZuidNieuws wordt dagelijks actueel gehouden door vrijwilligers: voor én door Zwolle Zuid!

Het ZwolleZuid Magazine verschijnt vier keer per jaar gratis huis-aan-huis.

Zwolle-Zuid is een stadsdeel ten zuiden van Zwolle, tussen het centrum en de IJssel. Met 32.000 inwoners is Zwolle-Zuid het grootste stadsdeel van Zwolle.

Vrijwilligers
ZwolleZuidNieuws is opgericht in 2020 door een groep (oud)inwoners van de wijk. Een team van redacteuren en fotografen houdt de site dagelijks actueel, allemaal op vrijwillige basis. ZwolleZuidNieuws is 100% onafhankelijk, zelfstandig en in handen van beide oprichters. De noodzakelijke kosten worden gedekt door de inkomsten van adverteerders, die kunnen meeprofiteren van het succes van ZwolleZuidNieuws. Voor deze commerciële activiteiten werken we samen met TweeVier.

Magazine
Naast het actuele nieuws dat we online brengen, zijn we in december 2020 gestart met een magazine dat in heel Zwolle-Zuid en omgeving huis-aan-huis wordt verspreid. Het Zwolle-Zuid Magazine verschijnt vier keer per jaar en richt zich op ontwikkelingen en achtergronden van wat onze wijk te bieden heeft.


Contactgegevens:
E-mail: redactie@zwollezuidnieuws.nl
Correspondentieadres redactie: Bovenkruier 6, 8044TP  Zwolle

Hoofdredactie:
Johann de Graaf, Pieter Koster

Redactie:
Girbe Buist, JanJaap van Dijk, Johann de Graaf, Maaike Helder, Pieter Koster, Sara van Popta

Uitgever:
Skyline Media
Bovenkruier 6, 8044TP Zwolle
E-mail: info@skylinemedia.nl
Telefoon: 038 – 2300 856

Commerciële contacten:
TweeVier B.V.
Parallelweg 15 A, 9641 KG  Veendam
E-mail: info@tweevier.nl
Telefoon: 0598 – 769 068