Bijzondere vondsten centraal in het nieuwe Zwolle Zuid Magazine

Afgelopen week is in heel Zwolle Zuid de voorjaarseditie van het Zwolle Zuid Magazine bezorgd. Het glossy magazine vormt samen met deze website een platform voor nieuws en achtergrondverhalen uit de wijk. In deze editie besteden we aandacht aan verschillende zoektochten en bijzondere vondsten. Daarnaast staat het magazine vol met interessante verhalen, over en voor Zwolle Zuid.

Sekdoornse Plas

Door zandwinning in de Sekdoornse Plas bij Zwolle Zuid zijn honderden archeologische en paleopntologische (resten van dieren) aan de oppervlakte gekomen. Historicus Dick Schluter vertelt meer over de vondsten, zijn collectie en de achtergronden.

Voordeuren

In een rondgang langs voordeuren in Zwolle Zuid probeert onze redacteur Girbe Buist te ontdekken wat voor type mensen zich daarachter verschuilen. Want wist je dat de kleur van je voordeur iets over je persoonlijkheid kan verklappen?

Werkvloer

Ook maken we weer ruimte voor verhalen van de werkvloer. Mensen die vertellen over hun werk, werkzaamheden, sfeer en gezelligheid binnen de diverse bedrijven in de regio. Velen zijn bovendien op zoek naar nieuwe collega’s. Wie zoekt, zal vinden. Dus hop, op zoek naar de mooie artikelen die jou aan zullen spreken!

Magazine niet ontvangen? Laat het weten!
De voorjaarseditie van het Zwolle Zuid Magazine is rond 30 maart gratis huis-aan-huis verspreid in Zwolle Zuid en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, dan kunnen we dat oplossen. Let op: heeft u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus, dan mogen we helaas niet bij u bezorgen. U kunt het magazine dan online lezen, of een exemplaar afhalen in Wijkcentrum de Pol, SIO of de bibliotheek.