Eindejaarseditie Zwolle Zuid Magazine nu in de brievenbus

Deze week is in heel Zwolle Zuid de eindejaarseditie van het Zwolle Zuid Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. In deze editie extra aandacht voor oog hebben voor elkaar en de omgeving.

Oog voor elkaar

In deze editie een mooi interview met wethouder Van Willigen, al jaren woonachtig in Zwolle Zuid. Hij werkt onvermoeibaar aan een betere leefomgeving en benadrukt vooral dat we altijd oog voor elkaar moet hebben en houden.

Herdenkingsjaar slavernijverleden

Daar sluit de boodschap van wijkgenote Shirley Kambel, voorzitter van het Zwolse Comité 30 juni/1 juli, naadloos op aan. In het herdenkingsjaar van het Nederlandse slavernijverleden (vanaf 1 juli 2023) draait het juist om het delen van kennis en het luisteren naar elkaar.

Hulstbomen

Op een heel ander vlak komt oog hebben voor je omgeving naar voren in het artikel over de folkloristische achtergrond van hulst. Tip: in het bos bij Zandhove vind je fraaie hulstbomen. Dat en veel meer in de eindejaarseditie van het Zwolle Zuid Magazine. Veel leesplezier!

Magazine niet ontvangen? Laat het weten!
De eindejaarseditie van het Zwolle Zuid Magazine is rond 28 december 2022 gratis huis-aan-huis verspreid in Zwolle Zuid en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Stuur ons even een bericht, dan kunnen we dat oplossen. Let op: heeft u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus, dan mogen we helaas niet bij u bezorgen. U kunt het magazine dan online lezen, of een exemplaar afhalen in Wijkcentrum de Pol, SIO of de bibliotheek.