Dinosauriërs veroveren Winkelcentrum Zwolle Zuid

Foto: Carin van de Ploeg

Wie de komende weken een bezoek brengt aan het winkelcentrum Zwolle Zuid kan oog-in-oog komen te staan met een heuse dinosauriër. In enkele etalages, in de openbare ruimte en in de Stadkamer staan onder andere een velociraptor, een skelet en een triceratops.

In totaal zijn het er 17. Er staan QR-codes bij de dino’s, waarbij je doorgelinkt wordt naar de site van Dinoland en je meer informatie over de betreffende dinosauriër kunt vinden. De dinosauriërs staan er nog tot 3 augustus.

Dinolanddag

Op zaterdag 30 juli organiseert de winkeliersvereniging een Dinolanddag. Dan komt er een lopende dinosauriër en zijn er attracties op het winkelcentrum. Dit is onderdeel van vier zomerse zaterdagen, waarbij de winkeliersvereniging activiteiten organiseert voor een breed publiek.

Zomerse zaterdagen

Op zaterdag 16 juli is er een bike event, op zaterdag 13 augustus is er een sprookjes en verhalendag en tot slot van de zomervakantie-activiteiten is er op zaterdag 27 augustus een Formule1 race event. Ook in de zomervakantie is dus genoeg te beleven in Zwolle Zuid!

Door Carin van de Ploeg