Werkzaamheden Democratenlaan en Oldeneelallee

Foto: Google Streetview

De komende weken worden wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Democratenlaan en Oldeneelallee in Zwolle Zuid. Daarbij worden wegen tijdelijk afgesloten en omleidingen ingesteld.

Democratenlaan

Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni wordt er overdag gewerkt aan de Democratenlaan. De weg is dan afgesloten in beide richtingen. Het bestemmingsverkeer kan omrijden via de tijdelijke toegang aan de Nieuwe Deventerweg.

Rotonde Oldeneelallee

Komende week wordt er in de avond en nacht gewerkt aan de rotonde aan de Oldeneelallee en de aanliggende Democratenlaan. De Oldeneelallee is dan in beide richtingen afgesloten. Verkeer kan omrijden via de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan, Ittersumallee en de IJsselallee. De afsluiting is van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni, dagelijks tussen 19.00 en 06.00 uur.

Bushalte vervallen

Overdag is winkelcentrum Zwolle Zuid bereikbaar via de Van der Capellenstraat en Broederschap. Buslijn 6 stopt niet bij de halte Winkelcentrum Zuid/Democratenlaan en Hollewandsweg (van 18 t/m 28 juni). Maak gebruik van halte Nieuwe Deventerweg/KWS van bus 161.

Verhoogde kruisingen

Naast het vervangen van verouderd asfalt, wordt ook de verkeersveiligheid verbeterd. De kruisingen van de Democratenlaan met de Regentenstraat, aan de zijkant van het winkelcentrum, worden verhoogd.