Scholen bedanken ouders voor inzet thuisonderwijs

Nu de meeste basisscholen vandaag weer voor het eerst opengingen zullen veel ouders opgelucht ademhalen. Het thuisonderwijs was wederom intensief waarbij het onderwijs van de kinderen en de eigen werkzaamheden lastig te combineren waren. Veel scholen wilden hun ouders dan ook bedanken voor de afgelopen periode. ZwolleZuidNieuws maakte een rondje langs diverse scholen!

Het team van OKC De Marshof maakte een filmpje voor de ouders. Dankzij de inzet en ondersteuning van ouders konden zij goed onderwijs op afstand geven. De ouderraad wilde op hun beurt ook de leerkrachten in het zonnetje zetten. De kinderen maakten thuis voor hun juf of meester een hart die vandaag allemaal werden gegeven.

De ouderraad van De IJsselhof wilden alle ouders een ‘hart onder de riem steken’ met een kaartje en snoephartjes. De ouders kunnen rekenen op een applaus omdat het best pittig is, alle ballen hoog te houden. CBS De Zuidster kwam met een ludieke TikTok om ouders en leerlingen een applaus te geven en de oproep om er samen weer een feestje van te maken op school.

Onder het motto ‘Samen bakken we er wat van’, kwam De Markesteen met een tas met pannenkoekmix en een koksmuts om ouders te bedanken voor de afgelopen periode. Meer dan ooit vroeg de afgelopen periode om een goede samenwerking tussen school, ouders en leerlingen. Het is mooi om te zien dat er van alle kanten waardering wordt uitgesproken. Laten we nu hopen dat de scholen openblijven en de kinderen weer volop kunnen leren en genieten met elkaar!

Filmpje OKC De Marshof

Filmpje CBS De Zuidster