Meester Dimitri van de Marshof gaat feestelijk met pensioen

De Marshof nam donderdag afscheid van hun meester Dimitri. Na ruim 45(!) jaar met ziel en zaligheid les te hebben gegeven aan vele kinderen in Zwolle, gaat hij nu met pensioen.

Meester Dimitri begon zijn loopbaan in 1978 als leerkracht op verschillende scholen van stichting OOZ. Hij heeft zich al die jaren fantastisch ingezet om kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling. Bij hem in de klas werd er altijd hard gewerkt en stond hij ook bekend om zijn creativiteit, waaronder heerlijk koken en muziek maken. Hij heeft in al die jaren heel wat kinderen, ouders en collega’s zien komen en gaan.

De leerlingen en collega’s van De Marshof wilden hem niet met stille trom laten vertrekken en namen donderdag groots afscheid van hun meester Dimitri. Omdat hij zo van kamperen houdt, werd hij thuis opgehaald in een camper. Bij school stonden alle kinderen met veel kabaal buiten klaar om hem op te wachten. Binnen mocht meester Dimitri op zijn ingerichte kampeerplek plaatsnemen en werd hij voor een laatste keer toegezongen en werden er cadeaus overhandigd. Ook werd hij getrakteerd op een heerlijke lunch die werd verzorgd door de kinderen. Het werd een afscheid met een feestje!