Bussen rijden gewijzigde dienstregeling

Sinds deze week rijdt het openbaar vervoer in de regio volgens een gewijzigde dienstregeling. Ook in Zwolle Zuid zijn de buslijnen enigszins aangepast.

RRReis rijdt voorlopig volgens een aangepaste vakantiedienstregeling. Dat betekent dat de bussen de komende tijd rijden zoals in de vakantieperiode. Daarnaast vinden er op enkele buslijnen wijzigingen plaats. De aangepaste vakantiedienstregeling geldt voorlopig tot 28 februari.

Lijn 6 Ittersumerbroek

Lijn 6 rijdt voortaan langs de halte WKC Zuid/Democratenlaan. Dit was een wens van een groot aantal reizigers. Het winkelcentrum heeft hiermee een halte voor de deur. Nieuwe bushaltes zijn Wkc Zuid/Democratenlaan en Hollewandsweg.

Lijn 14 Ittersumerbroek

Lijn 14 rijdt voortaan op zondag één keer per uur. Dat past beter bij het aantal reizigers dat momenteel met deze bus reist.

De nieuwe dienstregeling en alle wijzigingen vind je op RRReis.nl/dienstregeling. Hier vind je ook alle nieuwe folders en lijnnetkaarten van de bussen. De nieuwe dienstregeling is verwerkt in de reisplanner. Check de reisplanner voor vertrek voor een actueel reisadvies. RRReis verzorgt het busvervoer in IJssel-Vecht in opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel.