ZAC en Zwolsche Boys nemen afscheid van hoofdtrainers

De beide voetbalclubs op het Jo van Marlepark nemen afscheid van hun hoofdtrainers. Dat hebben de clubs halverwege december bekend gemaakt.

Zwolsche Boys
“Zwolsche Boys en hoofdtrainer Bart Ester in goed overleg hebben besloten het aflopende contract niet te verlengen”, meldt de club op hun website. “Zwolsche Boys was de laatste twee seizoenen vijfde in de derde klasse C en staat in de stand van dit seizoen op de zevende plaats.” De club zegt op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer die het stokje vanaf het nieuwe seizoen overneemt.

ZAC
Ook ZAC neemt afscheid van hoofdtrainer John Beijen. “Het zijn rare tijden door COVID ’19 maar na vier mooie jaren is het tijd voor verandering. Beijen laat een ploeg achter met veel talent en heeft veel eigen jeugdspelers laten debuteren in het eerste elftal”, meldt de club. “De Zwolse trainer heeft het eerste elftal dan vier jaar onder zijn hoede gehad. Beijen heeft ons in deze periode van de derde naar de tweede klasse gebracht”. ZAC ziet voor een nieuwe hoofdtrainer volop kansen om deze talentvolle groep te laten door ontwikkelen.