WarmteMeesters biedt gratis check en adviesgesprek voor warmtepomp

Hoe maken we het particulieren makkelijker (én leuker) om een geschikte warmtepomp voor hun woning te vinden? Deze vraag bracht broers Gijsbert en Stephan Verhoek uit Genemuiden ertoe een vooruitstrevend bedrijf in warmtepompen te starten. Met WarmteMeesters bieden ze nu het complete pakket: van een snelle WarmteCheck, digitaal persoonlijk advies, installatie van de warmtepomp tot proactieve optimalisatie en nazorg.

WarmteMeesters richt zijn focus volledig op warmtepompen. Deze duurzame oplossing is namelijk een uitstekende optie om snel geld en energie te besparen. Het Genemuider bedrijf maakt de drempel laag om de juiste warmtepomp voor je woning te vinden. “We bieden namelijk een gratis en zelf uit te voeren WarmteCheck aan op onze website”, legt Gijsbert uit. “Zo kun je binnen een paar minuten zien of je woning geschikt is voor een hybride warmtepomp. Ook het persoonlijke online adviesgesprek dat daarna volgt, is nu tijdelijk geheel kosteloos.”

Slimme en renderende oplossing

Een hybride warmtepomp is een slimme en renderende oplossing voor duurzaam warmtecomfort. “Het is een heel mooie stap op weg naar een geheel gasvrije woning”, benadrukt Gijsbert. “De warmtepomp werkt daarbij nauw samen met de al aanwezige Cv-ketel in je woning. Deze springt pas bij op de écht koude dagen of bij het verwarmen van je tapwater in de keuken en badkamer. De warmtepomp verzorgt de rest van de warmte in je woning.”

Vanaf 2026 verplicht

Een hybride warmtepomp is óók een geschikte keuze bij de vervanging van je Cv-ketel. Vanaf 2026 is het zelfs verplicht om – wanneer je een nieuwe Cv-ketel aanschaft – deze minimaal te laten samenwerken met een hybride warmtepomp. “Het voordeel van een hybride uitvoering is dat deze goed te gebruiken is in een niet-perfect geïsoleerde woning”, vertelt Stephan. “Verder is een hybride warmtepomp goedkoper dan een all-electric (ready) en makkelijker te installeren. Terwijl je er evengoed een flinke vermindering van je aardgasverbruik mee behaalt.”

Geen lange wachttijden

WarmteMeesters benadrukt dat dit het perfecte moment is om te investeren in een hybride warmtepomp. “Bij ons krijg je niet te maken met lange wachttijden van een jaar”, aldus Gijsbert. “We garanderen een snelle levering en installatie van de warmtepomp. Zo ben je de komende winter al verzekerd van een lagere energierekening. Helemaal als je zonnepanelen hebt. Bijkomend voordeel is dat de overheid ongeveer tussen de 2.400 en 3.500 euro meebetaalt aan je warmtepomp.”

Gratis WarmteCheck en adviesgesprek

Wil je graag zien of jouw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp? Doe dan meteen de gratis WarmteCheck op de website van WarmteMeesters. Dat kan op: www.warmtemeesters.nl/warmtecheck. Na de check kun je zelf een online adviesgesprek met het bedrijf inplannen. Dit is nu tijdelijk gratis. Binnen een week ontvang je dan een offerte op maat.

Word WarmteMeester

WarmteMeesters is op zoek naar uitbreiding van zijn team. Wil je graag aan de slag als junior monteur, senior monteur, technisch adviseur, werkvoorbereider of ZZP’er? Kijk dan snel op www.wordwarmtemeester.nl voor de voordelen en vacatures. Wil je eerst meer info? Stuur dan een mail naar Daan Eggink via daan@warmtemeesters.nl.