Nieuw asfalt op Staatsmanlaan, Patriottenlaan en Oldeneelpad

Wortelgroei en ouderdom heeft op meerdere locaties in Zwolle Zuid gezorgd voor schade aan het wegdek. Het gaat om het Oldeneelpad, de Staatsmanlaan en de Patriottenlaan. Hier wordt woensdag gewerkt aan het herstel van de schade.

Om de verkeersveiligheid te waarborgen, worden deze locaties voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van de bestaande deklaag en het aanbrengen van een nieuwe deklaag. Deze werkzaamheden vinden plaats op woensdag 21 augustus, van 07.00 uur tot 17.00 uur. Verkeersdeelnemers dienen rekening te houden met mogelijke hinder en extra reistijd.

Fietspad Oldeneelpad

Op woensdag 21 augustus voert de aannemer herstelwerkzaamheden uit aan het fietspad Oldeneelpad ten hoogte van de Van Pallandtmarke, tussen de Gedeputeerdenlaan en de Oldeneelweg. Hier heeft wortelopdruk het wegdek beschadigd, dat wordt hersteld. Op de borden wordt de omleidingsroute aangegeven om fietsers te begeleiden.

Staatsmanlaan

Op woensdag 21 augustus werkt de gemeente aan het herstel van het fietspad Oldeneelpad ter hoogte van de Van Pallandtmarke, tussen de Gedeputeerdenlaan en de Oldeneelweg. Ook hier heeft wortelopdruk het wegdek beschadigd, dat wordt hersteld. De omleidingsroute wordt op de borden aangegeven om fietsers te begeleiden.

Patriottenlaan

Binnenkort worden werkzaamheden aan de Patriottenlaan uitgevoerd. Dit gebeurt in de avond- en nachturen om overlast zoveel mogelijk te beperken. Meer informatie hierover wordt later bekendgemaakt.