Schellerdriehoekfeest wordt zaterdag weer gevierd

Foto: Schellerdriehoek

Zaterdag wordt het jaarlijkse Schellerdriehoekfeest georganiseerd. De hele dag door is er een kleedjesmarkt, zijn er gratis activiteiten voor kinderen en is er gezellige livemuziek.

Tussen 15.00 en 19.00 uur is er een kleedjesmarkt waar je leuke spullen kan kopen en verkopen (kinderen t/m 16 jaar). In de Platte Dierentuin van Chantal de Wolde maken kinderen van resthout echte kunst. Ook is er de XXL-knikkerbaan, zintuigenplein en Verwonderhut van Doomijn Kinderopvang. Bij Partou kan je Zonnekleppen knutselen, schminken en/of glittertattoos laten zetten. Of kom zelf een duplo challenge doen bij Legomaster Evelien Hoekman (BrickadayHubelino).

Er is gezellige livemuziek van de Zwolse Juffrouw Jannie band, waar je onder het genot van een kopje koffie en (zelf gebakken taarten) of een borrel en een warme hap naar kan luisteren. Het spannende Rad van Fortuin ontbreekt ook dit jaar niet waarbij je fantastische prijzen kan winnen, aangeboden door lokale ondernemers.

Er wordt weer gewerkt met consumptiebonnen, die koop je het liefst met contant geld (er zijn beperkte pinmogelijkheden). Ook als het weer niet helemaal meewerkt: er zijn altijd droge plekken.

Het feest is:

  • op 29 juni van 15.00 tot 19.00 uur
  • in het Schellerdriehoek
  • voor jong en oud
  • voor en door bewoners
  • en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit de buurt.