Muziek en verhalen op de stoep in Zwolle Zuid

Zondag worden de straten van Zwolle Zuid weer gevuld met muziek en verhalen van ‘Ik TOON op de stoep’. Geniet samen met buren, kinderen, kleinkinderen en vrienden van verhalenvertellers, koren, zangroepen en bands voor jouw deur! 

IK TOON op de stoep is een reizend festival dat mensen wil samenbrengen en wil laten genieten van kunst en cultuur. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden verzorgd door amateurartiesten. Met een grote trekker en platte wagen vol strobalen reizen amateurkunstenaars alle wijken van Zwolle langs. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium voor de artiesten. Dans en zing mee en droom weg bij verhalen!

Programma Zwolle Zuid

  • 11.00 uur – 11.30 uur Speeltuintje Van Limburg Stirumware: Jonge vertellers/ De vertellende piano
  • 12.30 uur – 13.00 uur Speeltuintje Cort van der Lindenlaan : Jonge vertellers/ De vertellende piano
  • 14.00 uur – 14.30 uur Speeltuintje Damhertveld: Jonge vertellers/ Sax on the rocks
  • 15.30  uur – 16.00 uur Jofferenlaan t.h.v. nr 97 : Jonge vertellers/ Sax on the rocks

In Zuid wordt de muzikale invulling verzorgd door De vertellende piano en Sax on the rocks. De jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot praten diverse optredens aan elkaar en vertellen verhalen. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellenscholengemeenschap.

Gratis toegankelijk

Ik TOON is een initiatief van Stadkamer in samenwerking met Festivalplatform Zwolle Unlimited. Het is toegankelijk voor kinderen, volwassenen en jongeren. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden gegeven in alle wijken van Zwolle. Bijvoorbeeld ook in Stadshagen. Kijk voor speeltijden en precieze locaties op www.zwolleunlimited.nl/iktoon.