Kandidaten gezocht voor make-over in Zwolle Zuid en Stadshagen

Zit je met je handen in het haar? Wil je met een opgefrist kapsel de zomer afsluiten? Geef je dan nu op voor een gratis make-over bij Kapsalon Gerlinda in Zwolle Zuid of Team Kappers in Stadshagen.

Voor een reportage in het Zwolle Zuid Magazine van september, zijn we op zoek naar een kandidaat voor een gratis make-over bij Kapsalon Gerinda. De make-over zal eind augustus plaatsvinden, de exacte datum en tijd wordt in overleg bepaald.

Ook in Stadshagen wordt een make-over georganiseeerd, voor in het StadshagenNieuws Magazine van september. Deze make-over is bij Team Kappers en vindt plaats op woensdag 24 augustus 2022 om 9.00 uur.

Persoonlijke adviezen

De make-over bestaat uit een make-over en uitgebreide persoonlijke adviezen. Een journalist/fotograaf zal de make-over vastleggen in tekst en beeld, wat verschijnt in de septembereditie van het StadshagenNieuws Magazine of het Zwolle Zuid Magazine.

Aanmelden voor vrijdag 5 augustus 10.00 uur

Ben of ken je iemand die letterlijk met de handen in het haar zit? Wil je kans maken op een gratis make-over + adviezen, verzorgd door Team Kappers in Stadshagen of Kapsalon Gerinda in Zwolle Zuid? Geef je dan nu op via magazine@zwollezuidnieuws.nl met je naam en telefoonnummer.

Doe je mee? Een vriendin, partner, dochter, moeder opgeven mag natuurlijk ook!