IJsselallee komende week deels afgesloten

Foto: Wikimedia Commons

Een deel van de IJsselallee wordt komende week opnieuw geasfalteerd. Daarom is de zuidelijke ringweg van Zwolle tussen maandag 20 en vrijdag 24 juni ’s avonds en ’s nachts afgesloten. De afsluiting geldt voor het weggedeelte tussen de Burgemeester van Walsumlaan en Oldeneelallee.

De afsluiting geldt alleen voor de oostelijke rijrichting, dus vanaf de A28 naar Wijhe. Hierdoor is verkeer vanaf de A28 naar Marslanden via de IJsselallee niet mogelijk. Verkeer wordt omgeleid via de Ceintuurbaan en Oldeneelallee. Hiervoor zijn gele en digitale informatieborden geplaatst. Daarnaast kan verkeer van en naar Zwolle Zuid omrijden via de Van Walsumlaan – Pilotenlaan – Forelkolk – Burg. de Vos van Steenwijklaan – Oldeneelallee. Verkeer van en naar Hanzeland kan via Hanzeallee rijden.

De werkzaamheden vinden alleen ’s avonds en ’s nachts plaats, overdag is de weg gewoon open. De afsluiting gaat dagelijks in om 19.00 uur en duurt tot 6.00 uur de volgende ochtend. In de tegenovergestelde rijrichting blijft de IJsselallee open. Meer informatie over wegafsluitingen in Zwolle is te vinden op www.zwolle.nl/bereikbaarheid.