KWF Zwolle zoekt wijkhoofden in Zwolle Zuid

Elk jaar zijn in Zwolle honderden mensen op de been voor het goede doel dat ons allemaal aangaat: het bestrijden van kanker en een beter leven met én na deze ziekte. In Zwolle Zuid is KWF voor 3 wijken op zoek naar 3 wijkhoofden.

Als wijkhoofd organiseer je de KWF-collecte in jouw eigen wijk. Samen met de collectanten zet je begin september een geweldige week neer, waarin je echt het verschil maakt voor mensen met kanker.

In Zwolle Zuid zoekt KWF wijkhoofden voor Ittersumerbroek, de Vlinderbuurt en Hanzeland 2 (het deel tussen Koggelaan, Hanzeallee, Stockholmstraat en IJsselallee).

Klaar voor de toekomst

KWF kiest als eerste goed doel in Nederland voor een volledig digitale huis-aan-huis collecte. Daarmee wordt na 70 jaar de collectebus vervangen door een collectebord met iDEAL QR-code. Dat geldt dus ook voor Zwolle.

Net als een donatie in de collectebus is doneren via QR eenmalig, veilig en anoniem. Er worden geen gegevens bewaard. Collectanten hoeven niet meer met geld over straat; elke QR-gift staat meteen op de rekening van KWF. Met een persoonlijke QR-code kunnen collectanten op elk moment online zien hoeveel zij al hebben opgehaald.

Aanmelden

Heb je interesse om een paar uurtjes per jaar je in te zetten voor KWF Kankerbestrijding in Zwolle, meld je dan aan via collecte@kwfzwolle.nl. Kijk voor meer informatie op www.kwfzwolle.nl.

Wil je liever alleen collecteren? Geef je dan op als collectant. Dat kost je 1 keer per jaar in de 1e week van september 2-3 uurtjes. Aanmelden kan ook via collecte@kwfzwolle.nl.