Deelnemers gezocht voor theaterroute De Kringlopera

De Kringlopera in 2021. Foto: Erik Franssen

Wegens grote belangstelling komt de theaterroute ‘De Kringlopera’ deze zomer terug naar Zwolle Zuid. In 2021 hebben de theatermakers van KASKO samen met buurtbewoners de voorstelling gemaakt in en om de kringloopwinkel aan de Nieuwe Deventerweg. Om ook deze editie weer een groot succes te maken zoekt de organisatie naar spelers én vrijwilligers achter de schermen.

De Kringlopera is onderdeel van het wijkproject ‘Bruisende Buren’, dat sinds 2015 jaarlijks neerstrijkt in Zwolle Zuid en o.a. ‘Requiem voor de IJsselcentrale’ maakte. Door de coronamaatregelen konden maar weinig mensen genieten van De Kringlopera in de zomer van 2021. Regisseur Céline Hoex (KASKO): “We gunnen meer mensen een kijkje in de wereld van de Kringloopwinkel en de fantastische personages. Daarom hebben we samen met de Kringloopwinkel besloten om De Kringlopera te hernemen.” Dit betekent dat de voorstelling op 10, 11 en 12 juni 2022 opnieuw gespeeld zal worden.

Deelnemers gezocht

Je kunt voor of achter de schermen meedoen als deelnemer. Lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld de rol te spelen van een nepbloem, een luie stoel of een kaplaars? Of vind je het leuk om het publiek te begeleiden of de catering te verzorgen? Dan komt de organisatie graag in contact met jou. Stuur een e-mail naar bruisendeburen@gmail.com, dan kijken we samen welke rol of taak goed bij jou past.

Over De Kringlopera

De muzikale theaterroute De Kringlopera is een ontdekkingsreis door de kringloopwinkel van Zwolle Zuid. Het publiek doorloopt, samen met de spullen, het kringloopproces: van het inleveren van spullen tot het vinden van een nieuwe eigenaar. Een uniek kijkje in de wereld van de kringloopwinkel. De kaartverkoop voor de theaterroute start in mei.