Magic Circus in Zwolle Zuid, 5x twee vrijkaarten te vergeven!

In het Jo van Marle Sportpark staat dinsdag en woensdag de circustent van het Magic Circus. Er zijn er twee voorstellingen in Zwolle Zuid: beide dagen om 16.00 uur. En extra leuk: ZwolleZuidNieuws mag 5x twee vrijkaarten weggeven!

Het Magic Circus komt jaarlijks terug in Zwolle, dit jaar in Stadshagen en Zwolle Zuid. Vanwege de coronamaatregelen kon dit vorig jaar niet doorgaan. De wintervoorstelling die het circus had bedacht voor de kerstperiode, wordt nu alsnog opgevoerd. Het winterse weer van de laatste dagen lijkt zich daar helemaal op aan te passen.

Sneeuw

De gloednieuwe voorstelling brengt een hartverwarmend circus met acrobaten en… sneeuw. De naam ‘Ho, Ho… HO!’ slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus. In hoog tempo volgen zang en dans, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Daarnaast clowns (zonder enge rode neus) met vergaande humor.

Jo van Marle Sportpark

De voorstellingen in Zwolle Zuid zijn op dinsdag 5 en woensdag 6 april om 16.00 uur, in de grote circustent die wordt opgeslagen bij het Jo van Marle Sportpark. Tickets zijn te koop aan de kassa, of online via magic-circus.nl.

Vrijkaarten

ZwolleZuidNieuws mag 5x twee vrijkaarten weggeven voor de voorstelling van dinsdagmiddag. Winnen? Heel simpel: deel ons bericht op Facebook of Instagram en je maakt automatisch kans. Winnaars worden geloot en krijgen persoonlijk bericht. Kaarten kunnen dinsdagmiddag bij de kassa van het circus worden afgehaald.