Tiende hagepreek A Rocha op landgoed Schellerberg

De jaarlijkse natuur-hagepreek op landgoed Schellerberg heeft dit jaar een bijzondere editie. Het is de tiende keer dat de buitenluchtviering plaatsvindt.

De hagepreek is zondagmiddag 22 augustus om 16 uur en wordt georganiseerd door de natuurvrijwilligers van A Rocha Zwolle. Alle bezoekers kunnen op zelf meegebrachte stoeltjes of kleedjes een plekje zoeken op het gazon van het landhuis Schellerberg. Normaal gesproken is dit landhuis niet toegankelijk, want het is particulier bezit. 

A Rocha Zwolle is een actieve vrijwilligersgroep die betrokken is bij het natuurbeheer in de Schellerwaarden langs de IJssel. A Rocha werkt vanuit een christelijke visie op de schepping.

Leven vol hoop
‘Leven vol hoop’ is het thema van de natuur-hagepreek. Spreker is Embert Messelink, directeur van A Rocha Nederland. Hij wil een bemoedigend en inspirerende boodschap brengen over bijbelse hoop in een klimaatcrisis.

Aanmelden niet nodig
Aanmelden is niet nodig; wel vragen wij iedereen om bij aankomst zijn of haar naam en telefoonnummer te noteren en een plekje op het veld te zoeken op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Kom bij voorkeur wandelend of op de fiets. Dit jaar wordt – in verband met corona – geen picknick gehouden na afloop van de hagenpreek.

De collecte tijdens de hagenpreek is mede bestemd voor het werk van de Zwolse klimaatzendeling Peter Jan de Vries.

Foto: A Rocha Zwolle