Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuiderhof: online kerstviering CGK

25 december 2020 10:00 - 12:00

Kerst 2020, verb(l)indend dichtbij!

Het belooft een herkenbare en feestelijke viering te worden, de CGK brede online viering op Eerste Kerstdag!

Herkenbaar, doordat er verschillende gemeenteleden meewerken en door opnames vanuit de Noorderkerk, Zuiderhof, Verrijzeniskerk en elders in de stad. Met meditaties van onze drie predikanten, verbindende woorden van gastvrouw Jaco Meijboom, enkele momenten voor kinderen met Xieje, een dans van een groep tieners van Dancing Devotion en prachtige kerstliederen.

Dit jaar is de totstandkoming van de dienst anders dan anders geweest. Vanwege het coronavirus en de wens om een CGK brede viering uit te zenden, is dit jaar gekozen voor een vooraf opgenomen online viering. De verschillende onderdelen van de dienst zijn opgenomen op diverse momenten in de weken voorafgaand aan kerst, met inachtneming van de geldende maatregelen.

Geniet van deze kerstviering, waarin we horen van de herders. Dat juist zij als eerste de boodschap van Gods redding mochten horen is een teken dat Gods liefde wil schijnen in ieder huis, wat je omstandigheden ook zijn. Dat verblindende en verbindende Licht mogen wij, net als de herders, doorgeven aan de mensen om ons heen.

God verb(l)indend dichtbij, zowel toen als nu!

Vanaf omstreeks 9.50 uur zal er instrumentale kerstmuziek klinken vanuit de Noorderkerk, waarna om 10.00 uur de dienst zal beginnen.

Gegevens

Datum:
25 december 2020
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://cgkzwolle.nl/nieuws/2224/cgk-brede-online-viering-1e-kerstdag

Organisator

CGK Zuiderhof
Telefoon
038-4213864
E-mail
koster@cgkzwolle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

CGK Zuiderhof
Troelstralaan 25
Zwolle, 8014 ZA
+ Google Maps
Telefoon
038-4213864
Bekijk de site van Locatie