Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy is hot! door ‘Zwolle Giert’

11 maart 2022 20:15

€12,50

Goed nieuws voor iedereen die weer eens een avondje wil lachen. Een line-up van ervaren comedians brengt, samen met nieuw talent, goeie grappen en gekke gedichtenspinsels voor het voetlicht.

Over de artiesten

Zwolle Giert bestaat uit de comedy/cabaret-fanaten Jasper Nieuwenhuis, Henk van Huisstede en Jan van Houwelingen. Ze treden voornamelijk op in de stand-up comedy-scene, maken comedy-radio voor RTV Focus, en organiseren comedy-evenementen in Zwolle e.o. Ditmaal dus in het SIO-gebouw, in samenwerking met de culturele organisatie ZZUit.

Verder zullen ook nog optreden Hank van Bosstraten, Gerwin Schoenmakers en Marc van Gestel. Comedians die ieder hun mannetje staan op het gebied van grappen maken en dwaze verhalen vertellen. De hoofdact is Ronald Smink, een vleesgeworden stripfiguur die je een keer gezien moet hebben.

Ronald Smink

Ronald denkt volledig out of the box. Dat, in combinatie met een benig lijf en een elastieken gezicht, maakt dat je hem niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld, en hij stond met zijn programma Out of the Box op Videoland. Sinds 2018 is Ronald een van de vaste comedians van het Utrechts Comedy-collectief het Comedyhuis. Verder is Ronald oprichter van de Comedytunes Comedynights. Hier een voorproefje: https://youtu.be/MBbxS1xVmt4

Kom dus kijken!

Koop uw tickets via www.zzuit.nl, en laat u verrassen. Koffie en thee staan klaar als u binnenkomt, en na afloop kunt u een drankje bestellen en napraten in het grand café van SIO. Of smullen van een borrelplank, vooraf te reserveren samen met uw ticket.

Gegevens

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
20:15
Kosten:
€12,50

Organisator

ZZuit
Telefoon
0384651360
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Multifunctioneel Centrum SIO
Thorbeckelaan 2
Zwolle, 8014AZ Nederland
+ Google Maps